Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Informational Apa itu Python? e-Book

Show informational about something

Azizul

Sargent
Bawang Rangers
Joined
Apr 17, 2022
Messages
190
Reaction score
679
DragonCoin
10,482,081.00
Black Dragon
Angry Lion
Assalamualaikum wbt Dan Salam Sejahtera
Kembali lagi bersama [email protected]
Hari ini saya akan kongsikan.
1200px-Python-logo-notext.svg.png
Apa itu Python? Dalam berbentuk e-Book (PDF)




Sekiranya dia membawa anda ke halaman ini..

_20220717_153857.JPG

Anda Hanya perlu Copy sahaja link tersebut...

_20220717_153857~2.JPG

Dan buka melalui chrome dan lain²
ok mungkin sampai di sini dahulu
Jika saya ada silap,sila reply thread ini😊
 

Attachments

  • _20220717_153857.JPG
    _20220717_153857.JPG
    58.2 KB · Views: 8
  • _20220717_153857~2.JPG
    _20220717_153857~2.JPG
    63.8 KB · Views: 6
  • _20220717_153857~2.JPG
    _20220717_153857~2.JPG
    63.8 KB · Views: 4
Last edited:

Nizar

BANNED!!
Banned User
Joined
Aug 30, 2021
Messages
72
Reaction score
187
DragonCoin
5,944,281.00
Assalamualaikum wbt Dan Salam Sejahtera
Kembali lagi bersama [email protected]
Hari ini saya akan kongsikan.
View attachment 24181
Apa itu Python? Dalam berbentuk e-Book (PDF)



Sekiranya dia membawa anda ke halaman ini..

View attachment 24174

Anda Hanya perlu Copy sahaja link tersebut...

View attachment 24176

Dan buka melalui chrome dan lain²
ok mungkin sampai di sini dahulu
Jika saya ada silap,sila reply thread ini😊
mantap
 

XhOf

Lieutenant
DFM Member
Joined
Jun 15, 2022
Messages
157
Reaction score
2,558
DragonCoin
10,267,538.24
feedback belajar resize photo? Macam mana tu bang dj XhOf,Cuba terang cikit😂
kan masa ko buat post ada resize box ko tekan je kotak2 kecil tu ko drag dia resize kalau tak boleh pun ko cari photo yang medium size kat google image.
 

Azizul

Sargent
Bawang Rangers
Joined
Apr 17, 2022
Messages
190
Reaction score
679
DragonCoin
10,482,081.00
Black Dragon
Angry Lion
kan masa ko buat post ada resize box ko tekan je kotak2 kecil tu ko drag dia resize kalau tak boleh pun ko cari photo yang medium size kat google image.
Ouh,tentang size gambar...ok thank you bang dj XhOf tentang penerangan Nye.Saya akan Cuba edit sikit😊
 

Jaring

ғᴏʀᴜᴍ ᴏғғᴇɴsɪᴠᴇ ᴍᴏᴅᴇʀᴀᴛɪᴏɴ
DragonForce Malaysia
Joined
Jun 28, 2021
Messages
2,364
Reaction score
11,227
DragonCoin
6,757.00
Ulat Gonggok Gergasi
Angry Lion
Mac OS
iOS
Microsoft Windows
Android
Waalaikumsalam....pada pandangan saya kenapa perlu download link google drive? ...kenapa tak terus kasi link je....

 

Azizul

Sargent
Bawang Rangers
Joined
Apr 17, 2022
Messages
190
Reaction score
679
DragonCoin
10,482,081.00
Black Dragon
Angry Lion
Waalaikumsalam....pada pandangan saya kenapa perlu download link google drive? ...kenapa tak terus kasi link je....

Betul jugak tu,haha maaf atas kesulitan.saya akan edit thread ni😊
 

Alvara

Recruit
DFM Member
Joined
Jan 16, 2022
Messages
4
Reaction score
4
DragonCoin
2,360.00
Assalamualaikum wbt Dan Salam Sejahtera
Kembali lagi bersama [email protected]
Hari ini saya akan kongsikan.
View attachment 24181
Apa itu Python? Dalam berbentuk e-Book (PDF)




Sekiranya dia membawa anda ke halaman ini..

View attachment 24174

Anda Hanya perlu Copy sahaja link tersebut...

View attachment 24176

Dan buka melalui chrome dan lain²
ok mungkin sampai di sini dahulu
Jika saya ada silap,sila reply thread ini😊
thank youu !!!!
 

4124

Corporal
DFM Member
Joined
Jul 15, 2022
Messages
16
Reaction score
332
DragonCoin
230.00
Wa'alaikumussalam w.b.t., BR Azizul
Terima kasih, perkongsian ebook Python 🤲
 
Top