Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

iamriy

Recruit
DFM Member
Joined
Nov 23, 2021
Messages
7
Reaction score
2
DragonCoin
882
Hai saya Hairi,korang boleh panggil saya Riy juga, sejujurnya sebelum ni saya pernah terdengar nama DragonForce tapi saya tidak tahu group ni untuk apa,saya mula tahu tentang group ini dengan lebih mendalam sedikit pada bulan Ramadhan tahun ni,semasa konflik Israel-Palestin memuncak,dan group ni berjaya hack sistem cctv israel yang mana membuatkan saya kagum,dan saya juga berharap saya mampu menjadi hacker juga tapi sayang nya saya tak celik it sangat, dan tujuan saya disini adalah untuk meminta bantuan rakan2 disini untuk mengenal pasti identiti pemilik number 0176615681 yang telah scam saya beberapa hari lepas, walaupun kerugian tak besar tetapi saya rasa kecewa sangat dan geram dan berharap kalian mampu menolong saya, terima kasih​
 
Last edited by a moderator:

Aerisyu

Corporal
Bawang Rangers
Joined
Jun 5, 2021
Messages
260
Reaction score
4,969
DragonCoin
118,393
Shark
Charlie Dame...
Ancient Piranha
Ulat Gonggok Gergasi
Hai saya Hairi
Hai @iamriy , selamat datang ke DFM. Salam perkenalan dari kami semua. Jika belum baca peraturan forum, sila berbuat demikian di sini, https://dragonforce.io/threads/update-15-july-2021-dfm-rules-regulations.14/ Selesakan diri di sini dan jika berkelapangan, sertai kami meriahkan chatroom bawang ya. Selamat berforum.

Mohon edit buat pengenalan diri yang lebih baik. Nak intro diri dekat orang lain takkan nama je? sertakan serba sikit tentang info lain. Contoh macam, kenapa join forum DFM? Daripada mana tahu platform forum DFM? dan sebagainya.
 

ShahrulHalim

Robin Hood | Bruce Banner
DFM Sub Moderator
Joined
Jun 5, 2021
Messages
3,338
Reaction score
14,036
DragonCoin
409
Sarang Naga
Ducati Panigale V4 R
iPhone 13 Pro MAX
Raspberry Pi 4
Ford Ranger
Hai saya Hairi,korang boleh panggil saya Riy juga, sejujurnya sebelum ni saya pernah terdengar nama DragonForce tapi saya tidak tahu group ni untuk apa,saya mula tahu tentang group ini dengan lebih mendalam sedikit pada bulan Ramadhan tahun ni,semasa konflik Israel-Palestin memuncak,dan group ni berjaya hack sistem cctv israel yang mana membuatkan saya kagum,dan saya juga berharap saya mampu menjadi hacker juga tapi sayang nya saya tak celik it sangat, dan tujuan saya disini adalah untuk meminta bantuan rakan2 disini untuk mengenal pasti identiti pemilik number 0176615681 yang telah scam saya beberapa hari lepas, walaupun kerugian tak besar tetapi saya rasa kecewa sangat dan geram dan berharap kalian mampu menolong saya, terima kasih​
سلام | שלום | 안녕하세요 | こんにちは | 你好 | नमस्ते | வணக்கம்

:cool: Selamat datang @iamriy :cool:

Berhibur ketika berforum, bersama DJ Radio DFM yang akan menceriakan hari anda 🎶
Radio.DragonForce.io

:geek: Sila baca --->DFM Rules & Regulations <--- di sini :geek:


 
Top