Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Informational SCP FOUNDATION NEW BRECH

Rawazra

Recruit
DFM Member
Joined
Jun 8, 2021
Messages
16
Reaction score
24
DragonCoin
482
Assalmualikum saya dari pihak member ingin mencari member dragon force yang boleh ngoding web or jaga web or decorating web sebab saya ingin membuat scp foundation bahagian malaysia bagi yang tidak tahu scp boleh cari kat google search scp tekan link yang Wikipedia kalau untuk servey servey web nya cam ne ni link nye


Btw itu web orang punya for web baru ni nanti saya akan buat jadi saya perlu orang yang pandai decoring web ngan boleh buat somethings yang berhububgan dengan web
 

ursecret

Private
DFM Member
Joined
Jun 22, 2021
Messages
92
Reaction score
383
DragonCoin
252
Charlie Dame...
Smart Stereo Headset SM0087
LG HBS-730 Neckband Wireless Headset
LG HBS-730 Neckband Wireless Headset
Assalmualikum saya dari pihak member ingin mencari member dragon force yang boleh ngoding web or jaga web or decorating web sebab saya ingin membuat scp foundation bahagian malaysia bagi yang tidak tahu scp boleh cari kat google search scp tekan link yang Wikipedia kalau untuk servey servey web nya cam ne ni link nye


Btw itu web orang punya for web baru ni nanti saya akan buat jadi saya perlu orang yang pandai decoring web ngan boleh buat somethings yang berhububgan dengan web
inspect patu copy je diorang punya idea patu suaikan dengan malaysia punya content.basic coding je kalau tak reti boleh guna youtube berlambak tutorial. imma busy can't help
 

Grimmy081

Warrant Officer II
DFM Member
Joined
Jun 5, 2021
Messages
1,118
Reaction score
8,674
DragonCoin
565
Eagle
Black Dragon
Rawr The Fat Tiger
Ancient Piranha
Perodua Kancil
Phone pon leh inspect. Ada apps boleh pakai.
 

Attachments

  • Screenshot_2021-10-26-10-47-33-710_web.dassem.livewebsiteeditorfree.jpg
    Screenshot_2021-10-26-10-47-33-710_web.dassem.livewebsiteeditorfree.jpg
    338.6 KB · Views: 33

Rawazra

Recruit
DFM Member
Joined
Jun 8, 2021
Messages
16
Reaction score
24
DragonCoin
482
SCP ni real ke??aku usha kat wikipedia,katanya fiction. lmao.so..real ke nih>>??
jangan takut lepas tengok video scp , svp tu tak reah pun dia tu hanya sebuah cerita yang du reka oleh orang awam jadu jangan takut ye kalau titiba orang kata kalau scp tu boleh datang rumah hang and memang betul pun sco tu hanya fiction
 

Jaring

Warrant Officer I
DFM Hackers
Joined
Jun 28, 2021
Messages
1,504
Reaction score
4,458
DragonCoin
1,907
Mac OS
iOS
Microsoft Windows
Android
Assalmualikum saya dari pihak member ingin mencari member dragon force yang boleh ngoding web or jaga web or decorating web sebab saya ingin membuat scp foundation bahagian malaysia bagi yang tidak tahu scp boleh cari kat google search scp tekan link yang Wikipedia kalau untuk servey servey web nya cam ne ni link nye


Btw itu web orang punya for web baru ni nanti saya akan buat jadi saya perlu orang yang pandai decoring web ngan boleh buat somethings yang berhububgan dengan web
Waalaikumussalam ..in Shaa Allah ada yg membantu šŸ¤ 
 

yuno

Corporal
DFM Member
Joined
May 31, 2021
Messages
236
Reaction score
561
DragonCoin
828
Thinkpad x1
Oyen The Arrogant Cat
Eagle
Assalmualikum saya dari pihak member ingin mencari member dragon force yang boleh ngoding web or jaga web or decorating web sebab saya ingin membuat scp foundation bahagian malaysia bagi yang tidak tahu scp boleh cari kat google search scp tekan link yang Wikipedia kalau untuk servey servey web nya cam ne ni link nye


Btw itu web orang punya for web baru ni nanti saya akan buat jadi saya perlu orang yang pandai decoring web ngan boleh buat somethings yang berhububgan dengan web
Copy paste source and html die..šŸ¤£šŸ¤£
 
Top