Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Tutorial Tool-X [370 HxCking Tools]

Tutorial thread

SoloHere

Corporal
DFM Member
Joined
Jun 5, 2021
Messages
316
Reaction score
782
DragonCoin
23,993
Eagle
Apple TV
Shiba Inu The Silly
Oyen The Arrogant Cat
Assalamualaikum/Salam sejahtera semua.

Sesuai dengan tajuknya hari ni aku sharekan cara untuk korang pasang Tool-X dekat Kali atau Termux

First step korang Install dulu
**********************************************************

Untuk Kali Linux

apt update

apt install git

git clone https://github.com/rajkumardusad/Tool-X.git

cd Tool-X

chmod +x install

sh install
Kalau tak boleh type ./install

*********************************************************

Untuk Termux

apt update
pkg install git
git clone https://github.com/Rajkumrdusad/Tool-X.git
cd Tool-X
chmod +x install.aex
sh install.aex Kalau tak boleh type ./install.aex


[Option yang korang akan nampak]

(1) Show all tools - 370 Hack Tools
(2) Tools Category
(3)Update Tool-X
(4)About Us
(x) For Exit


[Tools² dalam ni boleh digunakan untuk?]

1-Information Gathering
2-Vulnerability Scanner
3-Exploitation Tools
4-Wireless Testing
5-Forensics Tools
6-Web Hacking
7-Stress Testing
8-Sniffing & Spoofing
9-Password Attacks
10-Maintaining
Access
11-IP-Tracking Tools
12-Programming Languages
13-DDOS Attacks

14-Web Servers

*STRICTLY FOR EDUCATIONAL PURPOSE*

ANY ILLEGAL ACTIVITIES IS AT YOUR OWN RISK


Ę̷̳̥̰̬̥͚̫̫̺̞̗̘̘͕̗̖̏͗͌͊̌̿̈́̆̑̋̉̽͝N̴̛̹͖̤͕͗̆͐̄̊́̃̄͋͗̏̈́̓̕J̵̦̲͇̞̝̲̦̟̬̆̉̎̾̔̎̄̈͝Ô̶̧̖̫͕̦̤͈̔̑̈́̕͝Y̷̹̜̤̱͉̏̊͋̏̅͜͝͠View attachment 13160View attachment 13161View attachment 13162View attachment 13163
Thankss
 

Copcol

Recruit
DFM Member
Joined
Nov 5, 2021
Messages
6
Reaction score
13
DragonCoin
126
Thinkpad x1
Assalamualaikum/Salam sejahtera semua.

Sesuai dengan tajuknya hari ni aku sharekan cara untuk korang pasang Tool-X dekat Kali atau Termux

First step korang Install dulu
**********************************************************

Untuk Kali Linux

apt update

apt install git

git clone https://github.com/rajkumardusad/Tool-X.git

cd Tool-X

chmod +x install

sh install
Kalau tak boleh type ./install

*********************************************************

Untuk Termux

apt update
pkg install git
git clone https://github.com/Rajkumrdusad/Tool-X.git
cd Tool-X
chmod +x install.aex
sh install.aex Kalau tak boleh type ./install.aex


[Option yang korang akan nampak]

(1) Show all tools - 370 Hack Tools
(2) Tools Category
(3)Update Tool-X
(4)About Us
(x) For Exit


[Tools² dalam ni boleh digunakan untuk?]

1-Information Gathering
2-Vulnerability Scanner
3-Exploitation Tools
4-Wireless Testing
5-Forensics Tools
6-Web Hacking
7-Stress Testing
8-Sniffing & Spoofing
9-Password Attacks
10-Maintaining
Access
11-IP-Tracking Tools
12-Programming Languages
13-DDOS Attacks

14-Web Servers

*STRICTLY FOR EDUCATIONAL PURPOSE*

ANY ILLEGAL ACTIVITIES IS AT YOUR OWN RISK


Ę̷̳̥̰̬̥͚̫̫̺̞̗̘̘͕̗̖̏͗͌͊̌̿̈́̆̑̋̉̽͝N̴̛̹͖̤͕͗̆͐̄̊́̃̄͋͗̏̈́̓̕J̵̦̲͇̞̝̲̦̟̬̆̉̎̾̔̎̄̈͝Ô̶̧̖̫͕̦̤͈̔̑̈́̕͝Y̷̹̜̤̱͉̏̊͋̏̅͜͝͠View attachment 13160View attachment 13161View attachment 13162View attachment 13163
Saya mcm pernah jumpa lah
Assalamualaikum/Salam sejahtera semua.

Sesuai dengan tajuknya hari ni aku sharekan cara untuk korang pasang Tool-X dekat Kali atau Termux

First step korang Install dulu
**********************************************************

Untuk Kali Linux

apt update

apt install git

git clone https://github.com/rajkumardusad/Tool-X.git

cd Tool-X

chmod +x install

sh install
Kalau tak boleh type ./install

*********************************************************

Untuk Termux

apt update
pkg install git
git clone https://github.com/Rajkumrdusad/Tool-X.git
cd Tool-X
chmod +x install.aex
sh install.aex Kalau tak boleh type ./install.aex


[Option yang korang akan nampak]

(1) Show all tools - 370 Hack Tools
(2) Tools Category
(3)Update Tool-X
(4)About Us
(x) For Exit


[Tools² dalam ni boleh digunakan untuk?]

1-Information Gathering
2-Vulnerability Scanner
3-Exploitation Tools
4-Wireless Testing
5-Forensics Tools
6-Web Hacking
7-Stress Testing
8-Sniffing & Spoofing
9-Password Attacks
10-Maintaining
Access
11-IP-Tracking Tools
12-Programming Languages
13-DDOS Attacks

14-Web Servers

*STRICTLY FOR EDUCATIONAL PURPOSE*

ANY ILLEGAL ACTIVITIES IS AT YOUR OWN RISK


Ę̷̳̥̰̬̥͚̫̫̺̞̗̘̘͕̗̖̏͗͌͊̌̿̈́̆̑̋̉̽͝N̴̛̹͖̤͕͗̆͐̄̊́̃̄͋͗̏̈́̓̕J̵̦̲͇̞̝̲̦̟̬̆̉̎̾̔̎̄̈͝Ô̶̧̖̫͕̦̤͈̔̑̈́̕͝Y̷̹̜̤̱͉̏̊͋̏̅͜͝͠View attachment 13160View attachment 13161View attachment 13162View attachment 13163
Hmm sy mcm pernah jumpa lah tools ii ni tapi nama nya lazymux tak silap.. Btw nice sharing bang😁
 

Syedhafiz1234

Lance Corporal
DFM Member
Joined
Nov 14, 2021
Messages
117
Reaction score
262
DragonCoin
195
Assalamualaikum/Salam sejahtera semua.

Sesuai dengan tajuknya hari ni aku sharekan cara untuk korang pasang Tool-X dekat Kali atau Termux

First step korang Install dulu
**********************************************************

Untuk Kali Linux

apt update

apt install git

git clone https://github.com/rajkumardusad/Tool-X.git

cd Tool-X

chmod +x install

sh install
Kalau tak boleh type ./install

*********************************************************

Untuk Termux

apt update
pkg install git
git clone https://github.com/Rajkumrdusad/Tool-X.git
cd Tool-X
chmod +x install.aex
sh install.aex Kalau tak boleh type ./install.aex


[Option yang korang akan nampak]

(1) Show all tools - 370 Hack Tools
(2) Tools Category
(3)Update Tool-X
(4)About Us
(x) For Exit


[Tools² dalam ni boleh digunakan untuk?]

1-Information Gathering
2-Vulnerability Scanner
3-Exploitation Tools
4-Wireless Testing
5-Forensics Tools
6-Web Hacking
7-Stress Testing
8-Sniffing & Spoofing
9-Password Attacks
10-Maintaining
Access
11-IP-Tracking Tools
12-Programming Languages
13-DDOS Attacks

14-Web Servers

*STRICTLY FOR EDUCATIONAL PURPOSE*

ANY ILLEGAL ACTIVITIES IS AT YOUR OWN RISK


Ę̷̳̥̰̬̥͚̫̫̺̞̗̘̘͕̗̖̏͗͌͊̌̿̈́̆̑̋̉̽͝N̴̛̹͖̤͕͗̆͐̄̊́̃̄͋͗̏̈́̓̕J̵̦̲͇̞̝̲̦̟̬̆̉̎̾̔̎̄̈͝Ô̶̧̖̫͕̦̤͈̔̑̈́̕͝Y̷̹̜̤̱͉̏̊͋̏̅͜͝͠View attachment 13160View attachment 13161View attachment 13162View attachment 13163

tq sharing info berguna
 

W4NTONGKAT

Private
DFM Member
Joined
Jun 6, 2021
Messages
41
Reaction score
185
DragonCoin
203
Sorry semua yg menunggu jawapan.Mmg aku xnak bg jawapan pun kalau korg ada isu.Sbb its all about learning.Kalau install tools pun fail,apatah lagi nak run tools² tu.So pendekatan aku mudah.Usaha untuk dptkan jawapan kenapa tak boleh install ke apa ke semua tu.Kita bagi asas beserta tutorial.Kalau ada issue,sila cari sendiri jawapan.U dont learn to hack,u hack to learn.Sekian😆
 

Attachments

  • w4ntongkat-05062021-0003.jpg
    w4ntongkat-05062021-0003.jpg
    64.1 KB · Views: 6

Yoshiki

Lance Corporal
DFM Member
Joined
Jun 5, 2021
Messages
138
Reaction score
234
DragonCoin
6,065
Sorry semua yg menunggu jawapan.Mmg aku xnak bg jawapan pun kalau korg ada isu.Sbb its all about learning.Kalau install tools pun fail,apatah lagi nak run tools² tu.So pendekatan aku mudah.Usaha untuk dptkan jawapan kenapa tak boleh install ke apa ke semua tu.Kita bagi asas beserta tutorial.Kalau ada issue,sila cari sendiri jawapan.U dont learn to hack,u hack to learn.Sekian😆
Better bgi jawapan untuk geng2 newbie...risau bnde lain pulak jadinya..stiap org lain cara pembelajarannya..jgn patahkan semangat dia org untuk belajar IT knowledge
 

Craglitch

Corporal
DFM Member
Joined
Oct 29, 2021
Messages
247
Reaction score
691
DragonCoin
17,211
Fire Red Dragon
Frost Dragon
Eagle
Sorry semua yg menunggu jawapan.Mmg aku xnak bg jawapan pun kalau korg ada isu.Sbb its all about learning.Kalau install tools pun fail,apatah lagi nak run tools² tu.So pendekatan aku mudah.Usaha untuk dptkan jawapan kenapa tak boleh install ke apa ke semua tu.Kita bagi asas beserta tutorial.Kalau ada issue,sila cari sendiri jawapan.U dont learn to hack,u hack to learn.Sekian😆
i dont run tools i run my own(tools) :LOL: :LOL:
 

KrXpster

Private
DFM Member
Joined
Aug 30, 2021
Messages
38
Reaction score
105
DragonCoin
300
Oyen The Arrogant Cat
Better bgi jawapan untuk geng2 newbie...risau bnde lain pulak jadinya..stiap org lain cara pembelajarannya..jgn patahkan semangat dia org untuk belajar IT knowledge
Aku setuju.kemungkinan python diorang x update lagi
 
Top